Raclette gril 2v1 - DOMO DO9190G, pro 8 lidí, 1200W
Související produkty
příkon 2 000 W, 6 programů, automatický senzor grilování, manuální mód se 4 teplotami 80°C, 180°C, 220°C, 250°C, nepřilnavý povrch grilovacích desek, displej, odkapávací miska a...
Jednoduché grilování, 4 úrovně nastavení teploty, otevřená nebo zavřená provozní poloha.
Kompaktní raclette gril určený až pro 4 osoby.
Detailní popis produktu
Raclette grill 2v1 - DOMO DO9190G
Když nevíte zda grilovat na kameni nebo na plechu, tak zvolte gril DOMO DO9190G. Jedině tento gril má na půlce přístroje robusní kámen a na druhé půlce grilovací plechový plát.
- Kombinace leštěného přírodního kamene a kovové grilovací desky
- Pro snadné používaní je gril vybaven kontrolkami zapnutí a nahřívání
- Vhodný až pro 8 lidí
- 8 malých raclette pánviček s nepřilnavým povrchem
- 8 dřevěných špachtlí
- Nastavitelný termostat
- Dlouhé kroucené topné těleso s větší hřejivou plochou pro lepší výsledky pečení
- Vypínač a kontrolka zapnutí
- Kámen i deska jsou jednoduše odnímatelné
- Rozměry :
- kamenné plochy: 21 x 21 cm
- kovové desky: 21 x 21 cm
Rozměry balení (š x h x v): 55 x 17 x 25,5 cm
Rozměry přístroje (š x h x v): 51 x 20 x 10,5 cm
Délka přívodního kabelu: 125 cm
Hmotnost: 5 kg
Příkon: 1200 W
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grily |
---|---|
Hmotnost: | 4.13 kg |
Elektrický stolní gril se dvěma samostatnými grilovacími plochami s nastavením teploty. Odnímatelné silnostěnné desky vhodné do myčky. Kvalitní nepřilnavý povrch.
Elektrický kontaktní gril pro přípravu panini, toustů, sendvičů, grilování masa i zeleniny. Kvalitní nepřilnavý povrch, termostat a vyjímatelná miska na odtékající tuk.
Elektrický kontaktní gril panini s plovoucí horní deskou. Grilovací plocha 782 cm2. Termostat s plynulou regulací teploty. Nepřilnavý povrch s žebrováním a odtokovým kanálkem.
Kontaktní gril Picollo B-4476 Bravo
Chytrý kontaktní gril s 8 automatickými programy. Odnímatelné desky s nepřilnavým povrchem. Nastavení propečení rare, medium, well-done. Funkce rozmrazování. Měření tloušťky masa.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.