Gril BBQ Guzzanti GZ 349
Související produkty
• 6 automatických programů (hamburgery, drůbež, sendviče, klobásy, červené maso, ryby) + režim rozmrazování • 5 úrovní propečení• Příprava řízená automatickým čidlem • Příkon: 2...
Stolní gril s granitovou pečící deskou.
příkon 2000W, 9 programů, automatický senzor grilování, manuální mód se 4 teplotami 80°C, 180°C, 220°C, 250°C, nepřilnavý povrch grilovacích desek, odkapávací miska a šťávu,...
Raclette gril z přírodního kamene určený až pro 8 osob.
Elektrický kontaktní gril s termostatem vhodný na grilování masa i zeleniny, či zapékání panini baget a sendvičů. Plovoucí horní deska se vždy snadno přizpůsobí i vysokým bagetám.
Detailní popis produktu
Gril BBQ Guzzanti GZ 349 velká grilovací deska z masivní slitiny s nepřilnavým granitovým povrchem (48 x 35 cm) vyjímatelná deska se zapuštěným topným tělesem pro snadné čištění poklop pro urychlení přípravy pokrmů rychlý ohřev na vysokou teplotu 250 °C nadbytečný tuk odtéká do samostatné nádoby - příprava pokrmů s minimem tuku plynulá regulace teploty pro optimální výsledky grilování stabilní snadno odnímatelný stojan - nebo použití samostatně jako stolní grilDoplňkové parametry
Kategorie: | Grily |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Kompaktní raclette gril určený až pro 4 osoby.
Jednoduché grilování, 4 úrovně nastavení teploty, otevřená nebo zavřená provozní poloha.
Elektrický stolní gril s 88x21 cm velkou pečící deskou opatřenou nepřilnavým povrchem vyrobenou z tlakově litého hliníku o síle 4 mm. Topné těleso integrované do pečící desky.
Designový elektrický gril s odnímatelným bambusovým rámem. Pečící plocha s nepřilnavým povrchem kombinuje vroubkovaný povrch a hladkou pečící plochu. Odnímatelný kabel a termostat.
Elektrický kontaktní gril panini s plovoucí horní deskou. Grilovací plocha 782 cm2. Termostat s plynulou regulací teploty. Nepřilnavý povrch s žebrováním a odtokovým kanálkem.
Chytrý kontaktní gril s 8 automatickými programy. Odnímatelné desky s nepřilnavým povrchem. Nastavení propečení rare, medium, well-done. Funkce rozmrazování. Měření tloušťky masa.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.